Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανακοίνωση του Ιωνικού για τη φωτιά στο Χαϊδάρι

Η ανακοίνωση του Ιωνικού για τη φωτιά στο Χαϊδάρι

Ο Ιωνικός Νίκαιας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη φωτιά που προκάλεσαν άγνωστοι στο κλειστό του Χαϊδαρίου.

Αγώνες έχουν διακοπεί για πολλούς και πλείστους λόγους στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών. Για πυρκαγιά που δημιουργήθηκε από εξωγενείς παράγοντες στην οροφή του κλειστού, πάντως, δεν είναι κάτι που το συναντάς συχνά στο ελληνικό μπάσκετ. Κι όμως συνέβη κι αυτό στο κλειστό του Χαϊδαρίου το βράδυ της Κυριακής, όπου άγνωστοι πέταξαν μία φωτοβολίδα στην οροφή, προκαλώντας πυρκαγιά , η οποία οδήγησε εν τέλει και στην αναβολή του αγώνα μεταξύ της Δάφνης Δαφνίου και του Ιωνικού Νίκαιας.

Μία ημέρα αργότερα ο Ιωνικός αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος με ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταδίκασε το γεγονός και ευχαρίστησε τη γηπεδούχο ομάδα για τη φιλοξενία που παρείχε τόσο στους "κυανόλευκους", όσο και στους οπαδούς που τους ακολούθησαν στο Χαϊδάρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας θα ήθελε να καταδικάσει όλα όσα συνέβησαν στο Κλειστό του Χαϊδαρίου κατά τη διάρκεια του χθεσινού μας παιχνιδιού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την γηπεδούχο ομάδα Δάφνη Δαφνίου για την άψογη φιλοξενία, αλλά και τον υπέροχο κόσμο μας, τόσο για το ότι βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο πλευρό μας όσο και για την εικόνα που αυτός επέδειξε καθ' όλη την ώρα της αναμέτρησης.

Τέλος, ευελπιστούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές να μη λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα, καθώς είναι κάτι το οποίο δεν αρμόζει στον τρόπο που εμείς υπηρετούμε το άθλημα".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ