Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ιωνικός Νικαίας

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ιωνικός Νικαίας

Η παρουσία του κόσμου του Ιωνικού Νικαίας τόσο στα εντός έδρας, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι καταλυτική και αποτελεί ένα από τα συστατικά της πορείας της ομάδας του Νίκου Οικονόμου.

Ο Ιωνικός Νικαίας πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα με το 57-59 επί του Έσπερου και συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Α2, με τη διοίκηση των Νικαιωτών να ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή στο εκτός έδρας παιχνίδι.

"Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την βοήθεια του στον αγώνα με τον Έσπερο στην Πάτρα, όπως έχουν κάνει και σε άλλες εκτός έδρας συναντήσεις της ομάδας μας" αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των Νικαιωτών, η οποία θέλει με αυτό τον τρόπο να πει το δικό της "ευχαριστώ" στους 70 και πλέον φίλους του Ιωνικού που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού "ΠΑΝ. ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑΣ" της Πάτρας.

"Η παρουσία του κόσμου μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας. Ξέρουμε ότι ακόμη υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα, αλλά με την βοήθεια σας, οι μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα" καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ