Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Επένδυση με Γεωργιάδη ο Πανερυθραϊκός

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε μία καλή κίνηση προχώρησεο Πανερυθραϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Γεωργιάδη από το Περιστέρι.

Σε μία κίνηση με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον προχώρησε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Γεωργιάδη (17 χρονών, 1.96 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ).

Ο Γεωργιάδης ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου και έμεινε μέχρι το 2017, όταν και "μετακόμισε" στο Περιστέρι. Κατά την διάρκεια της σεζόν 2017/18 ήταν εκ των πολυτιμότερων παικτών της εφηβικής ομάδας του Περιστερίου, καταφέρνοντας παρέα με τους Ζώη Καράμπελα, Κώστα Καδρά να φτάσει μέχρι τους Τελικούς της ΕΣΚΑ, όπου ηττήθηκε από την ΆΕΚ των Νίκου Ρογκαβόπουλου και Μανώλη Χατζηδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Επένδυση σε παρόν και μέλλον με τον Σάββα Γεωργιάδη!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την απόκτηση του μέλους των Εθνικών Παίδων και Εφήβων, Σάββα Γεωργιάδη, από το Περιστέρι, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες τόσο της ανδρικής μας ομάδας, όσο και εκείνης των Εφήβων (Α’ Κατηγορία), την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο ταλαντούχος νεοαποκτηθείς γκαρντ (17χρ., 1,96μ.) του Πανερυθραϊκού, που μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας με την ίδια ευχέρεια, ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Αιγάλεω, για να πάρει μεταγραφή στα 13 του χρόνια στον Παναθηναϊκό. Με το τριφύλλι στο στήθος αγωνίστηκε μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, κατακτώντας μάλιστα το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΚΑ το 2016. Την περασμένη χρονιά “μετακόμισε” στο Περιστέρι, όπου ήταν εκ των ηγετών της Εφηβικής ομάδας, στην εξαιρετική πορεία μέχρι και τους Τελικούς της ΕΣΚΑ, με αποκορύφωμα την εκπληκτική του εμφάνιση (22 πόντους με 4 τρίποντα) στον τρίτο Τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Έχει διακριθεί, επίσης, με το “All-Star Basketball School Sportsmanship Award” το 2016, από τη συμμετοχή του στο Basketball Camp του Southern New Hampshire University (Division II).

Σάββα, καλωσήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες επιτυχίες!

Μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα του Πανερυθραϊκού για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας, ο Σάββας Γεωργιάδης, επισήμανε: “Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Χουχουλή και τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού που μου έδειξαν τόση εμπιστοσύνη και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε Εθνική κατηγορία, σε αυτήν την ηλικία. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα να ανταποκριθώ σε αυτό το επίπεδο και παρά το νεαρό της ηλικίας μου, νιώθω έτοιμος πνευματικά και σωματικά να βοηθήσω την ομάδα στο έπακρο να πετύχει τους στόχους της, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για μένα και αισθάνομαι τυχερός, που μετά τη θητεία μου στα παιδικοεφηβικά τμήματα του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά σε αντρικό επίπεδο, σε μία ομάδα που έχει “γράψει” μεγάλη ιστορία στις Εθνικές κατηγορίες, όπως ο Πανερυθραϊκός. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που θα βρίσκομαι σε έναν Σύλλογο με αυτήν την σταθερότητα όλα αυτά τα χρονιά, σε αγωνιστικό και σε εξαγωνιστικό επίπεδο. Γνωρίζοντας τη δουλειά που γίνεται εδώ, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει η ο Πανερυθραϊκός και ο κόουτς Χουχουλής στα νέα παιδιά, είμαι σίγουρος πως η επιλογή μου είναι η ιδανική και θα ‘χει θετικό αποτέλεσμα και για τις δυο πλευρές. Ανυπομονώ να βρεθώ στο νέο μου “σπίτι” με τους συμπαίκτες και προπονητές μου!”.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ