Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δάγλας: "Να μιλήσουμε στο γήπεδο"

Δάγλας: "Να μιλήσουμε στο γήπεδο"

Ο Αλέκος Δάγλας είναι επίσημα ο νέος προπονητής του Κορωπίου, αντικαθιστώντας τον Φώτη Καρακώστα. Ο έμπειρος τεχνικός που επιστρέφει στο ανδρικό μπάσκετ μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Πρωτέα Βούλας, δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει μεγάλα λόγια, υπογραμμίζοντας ότι "θα μιλήσουμε στο γήπεδο".

Ο Αλέκος Δάγλας από το πρωί της Τετάρτης αναλαμβάνει χρέη προπονητή στο Κορωπί, που αγωνιζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Επιστρέφει στο ανδρικό μπάσκετ μετά από ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από το γυναικείο, κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδος με τον Πρωτέα Βούλας, τον οποίο οδήγησε στην ελίτ. Στο ίδιο διάστημα διετέλεσε και ομοσπονδιακός προπονητής, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών.

Είναι από τους προπονητές που έχουν φάει με το... κουτάλι τις εθνικές κατηγορίες έχοντας κοουτσάρει το Παγκράτι, τον Αρίωνα, τον Πανελευσινιακό και τον Ηλυσιακό. Τελευταία του ανδρική ομάδα ήταν το Παγκράτι στην Α2 τη σεζόν 2009-2010.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Κορωπίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και εξαιρετικό υλικό και για μένα προσωπικά εκτός από μεγάλη πρόκληση, η έναρξη της συνεργασία αποτελεί και μεγάλη τιμή.

Πιστεύω πολύ στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο είχε δουλέψει πολύ καλά ως τώρα, με έναν πολύ καλό προπονητή, τον κόουτς Καρακώστα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, για αυτό δεν θα προβώ στις καθιερωμένες υποσχέσεις για επιτυχίες και νίκες. Θέλω μόνο να μιλήσουμε στο γήπεδο. Καθημερινά και κάθε Κυριακή".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ