Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τον Πολυτάρχου... στον Ψαθά

Από τον Πολυτάρχου... στον Ψαθά

Η μεταγραφή του Μιχάλη Πολυτάρχου χάλασε στο "παρά πέντε" για την Κύμη, η οποία όμως ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ψαθά. Ποιος είναι ο νέος φόργουορντ των "μπλε".

Στο μεταγραφικό παζάρι, η Κύμη έψαχνε έναν παίκτη που θα την βοηθήσει να ανέβει επίπεδο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου βρέθηκε σε πρώτο πλάνο, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία, αλλά οικογενειακοί λόγοι δεν του επέτρεψαν εν τέλει να μετακομίσει στην Εύβοια.

Στη συνέχεια υπήρξε επαφή με τον Μανώλη Παπαμακάριο, αλλά ούτε τώρα προέκυψε η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Τρίτη και... φαρμακερή ήταν με τον Γιάννη Ψαθά! Η διοίκηση της Κύμης εκμεταλλεύτηκε την αβεβαιότητα που υπάρχει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο στη Νέα Κηφισιά, για να "αρπάξει" τον 32χρονο φόργουορντ, που την τελευταία τριετία φόρεσε τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο "ισχυρός άνδρας" της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, ήταν αυτός αποκάλυψε τα της μεταγραφής, μέσω μηνύματος που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται λίγα λεπτά αργότερα:

" Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης έχει την ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίσει στην "οικογένεια" του Γυμναστικού έναν σπουδαίο αθλητή, τον Γιάννη Ψαθά, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή που αναμφίβολα αλλάζει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς ο Ψαθάς ήταν ένας από τους στυλοβάτες της ΑΕΝ Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η είδηση της συγκεκριμένης μεταγραφής έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους μας, αφού τον Γιάννη συνδέουν ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί με την Κύμη, με την γυναίκα του να κατάγεται από την πόλη μας".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ