Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε Αγγελόπουλο ο Ιωνικός Νίκαιας

Ανακοίνωσε Αγγελόπουλο ο Ιωνικός Νίκαιας

Ο Νίκος Αγγελόπουλος αποτελεί το πέμπτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού Νίκαιας -και τον πρώτο που δεν αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά στον Φάρο Κερατσινίου.

Ο Ιωνικός δεν... ψωνίζει αποκλειστικά από το Κερατσίνι αυτό το καλοκαίρι! Η φιλόδοξη ομάδα της Νίκαιας πρόσθεσε και τον Νίκο Αγγελόπουλο στο ήδη πλούσιο ρόστερ της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη φροντ λάιν της ενόψει του νέου πρωταθλήματος στον νότιο όμιλο της Β' Εθνικής. Ο 33χρονος φόργουορντ έπαιζε την περασμένη σεζόν στον Χολαργό (με τον οποίον είχε 10,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,5 κλέψιμο κατά μέσο όρο), ωστόσο έχει περάσει κι αυτός από τον Φάρο.

Από το σύλλογο του Κερατσινίου, άλλωστε, προέρχονται οι προηγούμενες τέσσερις μεταγραφές που έχει ανακοινώσει ο Ιωνικός. Πρόκειται για τους Φώτη Βασιλόπουλο, Σωτήρη Κατούφα, Βαγγέλη Καράμπουλα και Μάριο Μπατή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

" Με μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή, οΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothersσυνεχίζει τη στελέχωση της Ανδρικής Ομάδας για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Πρόκειται για τοΝίκο Αγγελόπουλο(2.05, 33 ετών).

Ο Νίκος για 12 συνεχή χρόνια αγωνιζόταν στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό της Α1 (Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβος Αμαλιάδας) ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε Φάρο Κερατσινίου και Χολαργό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία των δύο συλλόγων στο πρωτάθλημα της Α2. Παράλληλα, έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό του 2002 και με τη Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο του 2005.

Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας – μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ