ΜΠΑΣΚΕΤ

Τριπλό χτύπημα από τον Ηρακλή που τα δίνει όλα για την Α1

Τριπλό χτύπημα από τον Ηρακλή που τα δίνει όλα για την Α1

Οι παράγοντες του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν την ομάδα στην Α1 και γι' αυτό ολοκληρώνουν τρεις, ενδεχομένως και τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις που θα προκαλέσουν αρκετό θόρυβο.

Τέλος τα ψέματα. Στον Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να κάνουν φέτος πρωταθλητισμό στην Α2, ονειρεύονται πως θα βρίσκονται του χρόνου, τέτοια εποχή, στην Α1 και γι' αυτό τον λόγο είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τρεις, ενδεχομένως και τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια με τον πολύπειρο περιφερειακό Μιχάλη Πολυτάρχου που αποχώρησε από το Περιστέρι , θα βάλουν στο ρόστερ τους ξανά μετά από δύο χρόνια τον 26χρονο Λιθουανό ψηλό Ρονάλντας Ρουτκάουσκας που είχε κι άλλες προτάσεις από την κατηγορία, ενώ περιμένουν και έναν Αμερικανό σέντερ!

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Γουντς που είχε περάσει από την Νέα Κηφισιά, τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Πανιώνιο, έμεινε στην Ελλάδα, παντρεύτηκε και θα πάρει ελληνικό διαβατήριο. Στον Ηρακλή θέλουν να γεμίσουν τη ρακέτα τους με εκείνον, ενώ κοιτάζουν και την περίπτωση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς που παραμένει ελεύθερος και δεν αποκλείεται να γυρίσει στο Ιβανώφειο, στο οποίο ξεκίνησε την καριέρα του.

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Εντβίνας Σέσκους, ενδεχομένως να αποχωρήσει και ο Σάββας Τζουγκαράκης. Αν ο Ηρακλής ολοκληρώσει και τις τέσσερις κινήσεις, τότε θα είναι σε θέση να κυνηγήσει αν όχι την πρώτη θέση, τουλάχιστον το δεύτερο εισιτήριο σε μια κατηγορία που έχει καλές ομάδες όπως ο Ιωνικός Νικαίας, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο Ιπποκράτης Κω, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, η Καρδίτσα, ο Ερμής Αγιάς, η Καβάλα και η Καστοριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ