ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Κατωπόδης από το Παγκράτι

Τέλος ο Κατωπόδης από το Παγκράτι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα από το Ηράκλειο αποτέλεσε το τελευταίο κομμάτι του παζλ στις σχέσεις του Κώστα Κατωπόδη με το Παγκράτι, αφού οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν την Τετάρτη (23/11) τη λύση της συνεργασίας τους.

Μόλις εφτά παιχνίδια άντεξε στον πάγκο του Παγκρατίου ο Κώστας Κατωπόδης, ο οποίος αποτελεί από την Τετάρτη (23/11) παρελθόν για την αθηναϊκή ομάδα. Οι "ροσονέρι" ενημέρωσαν επίσημα για τη λύση της συνεργασίας τους, αναζητώντας πλέον τη διάδοχη κατάσταση. Στο διάστημα που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου του ο Κώστας Κατωπόδης, το Παγκράτι μέτρησε μία νίκη και έξι ήττες.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Κώστα Κατωπόδη και τον άμεσο συνεργάτη του Θοδωρή Ορφανίδη. Ο Κώστας Κατωπόδης αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη τον Ντίνου Καλαμπάκου τα τελευταία τρία χρόνια, και έναν από τους ανθρώπους που αθόρυβα προσέφεραν τα μέγιστα στον σύλλογο, ενώ στην φετινή δύσκολη συγκυρία παρέμεινε πιστός στον σύλλογο, βοηθώντας τον ως ένας καλός «στρατιώτης» να στελεχώσει την ομάδα να και να ξεφύγει από την δύσκολη στενωπό. Οι συγκυρίες και τα αποτελέσματα δεν κατέστησαν δυνατή τη συνέχιση της συνεργασίας, αλλά για τον ίδιο η πόρτα του Παγκρατίου θα είναι πάντα ανοιχτή, καθώς τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας του ΑΟ Παγκρατίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ