ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος λόγω "διαφοράς φιλοσοφίας" ο Βλάχος από Εθνικό Πειραιά

Τέλος λόγω "διαφοράς φιλοσοφίας" ο Βλάχος από Εθνικό Πειραιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εθνικός Πειραιά έλυσε τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Βλάχο, μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας. Τρία ονόματα έχουν ξεχωρίσει, δίχως να έχει προχωρήσει σε επίσημη κρούση η πλευρά των "κυανόλευκων".

Η τρίτη νίκη του Εθνικού Πειραιά (σε τέσσερις αγώνες) στην Α2 κατηγορία αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε μεν τους "κυανόλευκους" εξαιρετικά στο πρώτο κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο "λόγω διαφοράς φιλοσοφίας", όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Με δεδομένο το γεγονός πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν", οι διοικούντες τον σύλλογο δεν θέλουν να χάσουν χρόνο για να βρουν τη διάδοχη κατάσταση. Πλην όμως δεν πρόκειται να προβούν σε βιαστικές αποφάσεις, όπερ και σημαίνει πως στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τη Δόξα Λευκάδας είναι πολύ πιθανό να κάτσει στην άκρη του πάγκου ο -μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς- Μιχάλης Ραχωβίτσας.

Από το βράδυ της Δευτέρας (2/11), οπότε και πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο, οι άνθρωποι του Εθνικού Πειραιά εξετάζουν τις περιπτώσεις που τους προτείνονται, με αυτές των Βαγγέλη Ζιάγκου, Γιώργου Σκαραφίγκα και Ντίνου Καλαμπάκου να έχουν ξεχωρίσει. Ο τελευταίος πάντως αποτελεί την πιο περίπλοκη υπόθεση αφού εργάζεται στο Παγκράτι.

Η ανακοίνωση του "διαζυγίου" με τον Βαγγέλη Βλάχο

" Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Βλάχο λόγω διαφοράς φιλοσοφίας. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον κ. Βλάχο για την προσφορά του και του εύχεται ολόθερμα καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ