ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνελήφθη ο μεγάλος χορηγός του Δούκα!

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ /  ΔΟΥΚΑΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μία είδηση που αναμένεται να προκαλέσει θόρυβο έγινε γνωστή, αφού συνελήφθη στην Κέρκυρα ο μεγάλος χορηγός του μπασκετικού τμήματος του Δούκα, Γιάννης Ζερβός.

Είδηση-βόμβα για το ελληνικό μπάσκετ και την Α2: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ζερβός, μεγάλος χορηγός του μπασκετικού τμήματος του Δούκα, συνελήφθη την 1η Αυγούστου και οδηγήθηκε στην φυλακή έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα της Κέρκυρας!

Σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος έχει συμβάλει στην εξέλιξη του Δούκα τα τελευταία χρόνια στην Α2, εκκρεμούσε τελεσίδικη πονή κάθειρξης πέντε χρόνων, η οποία του είχε επιβληθεί λόγω χρεών προς το δημόσιο.

Η συγκεκριμένη είδηση όπως είναι λογικό αναμένεται να φέρει αναστάτωση στον Δούκα, αλλά και στον Ηρακλή Κηφισιάς στο βόλεϊ Γυναικών, καθώς τα τελευταία χρόνια ο Γ. Ζερβός στήριζε μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ των δύο ομάδων, φέρνοντας στην ομάδα παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Αλέξης Κυρίτσης και ο Παναγιώτης Καυκής στο τμήμα του Δούκα, ενώ έκανε ηχηρές μεταγραφές και στο βολεί.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ