Συνελήφθη ο μεγάλος χορηγός του Δούκα!

Μία είδηση που αναμένεται να προκαλέσει θόρυβο έγινε γνωστή, αφού συνελήφθη στην Κέρκυρα ο μεγάλος χορηγός του μπασκετικού τμήματος του Δούκα, Γιάννης Ζερβός.

Είδηση-βόμβα για το ελληνικό μπάσκετ και την Α2: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ζερβός, μεγάλος χορηγός του μπασκετικού τμήματος του Δούκα, συνελήφθη την 1η Αυγούστου και οδηγήθηκε στην φυλακή έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα της Κέρκυρας!

Σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος έχει συμβάλει στην εξέλιξη του Δούκα τα τελευταία χρόνια στην Α2, εκκρεμούσε τελεσίδικη πονή κάθειρξης πέντε χρόνων, η οποία του είχε επιβληθεί λόγω χρεών προς το δημόσιο.

Η συγκεκριμένη είδηση όπως είναι λογικό αναμένεται να φέρει αναστάτωση στον Δούκα, αλλά και στον Ηρακλή Κηφισιάς στο βόλεϊ Γυναικών, καθώς τα τελευταία χρόνια ο Γ. Ζερβός στήριζε μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ των δύο ομάδων, φέρνοντας στην ομάδα παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Αλέξης Κυρίτσης και ο Παναγιώτης Καυκής στο τμήμα του Δούκα, ενώ έκανε ηχηρές μεταγραφές και στο βολεί.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24