ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ιπποκράτη Κω ο Χατζηνικόλας

Στον Ιπποκράτη Κω ο Χατζηνικόλας

Από τα Τρίκαλα στην Κω θα βρεθεί ο Γιάννης Χατζηνικόλας, που ανακοινώθηκε σήμερα (3/9) από τον Ιπποκράτη ύστερα από μία διετία στην Basket League.

Στην Κω βρήκε το επόμενο "σπίτι" της μπασκετικής καριέρας του ο Γιάννης Χατζηνικόλας. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο στον Ιπποκράτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και έπειτα από μία διετία στην Basket League (σε Κόροιβο και Τρίκαλα) θα επιστρέψει στην Α2, όπου είχε παίξει για τελευταία φορά με το Παγκράτι τη σεζόν 2015-16.

Την προηγούμενη χρονιά ο Χατζηνικόλας έπαιξε μόνο σε οκτώ αγώνες με τα Τρίκαλα στην Basket League, έχοντας συνολικά 5 πόντους με 2/6 σουτ, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κοψίματα στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη Κω:

" Ο ΑΣ Κώων «Ιπποκράτης» ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Χατζηνικόλα. Ο Χατζηνικόλας αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», έχει ύψος 1,96μ. και είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου του 1995. Από το 2011 έως το 2014 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς, ακολούθησε μία χρονιά στο Παγκράτι και εν συνεχεία στον Κόροιβο. Πέρυσι αποτέλεσε μέλος των Τρικάλων και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Ιπποκράτη στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην Α2 κατηγορία. Ο 23χρονος γκαρντ - φόργουορντ αναμένεται να αφιχθεί αύριο στο νησί της Κω".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ