ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις 9 Μαΐου αρχίζουν τα playoffs της Α2

Στις 9 Μαΐου αρχίζουν τα playoffs της Α2

Την Τετάρτη 9 Μαΐου θα αρχίσουν τα playoffs της Α2. Το Σάββατο 12 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτες αναμετρήσεις για τα playouts.

Τέσσερις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (Τετάρτη 9 Μαΐου) θα αρχίσουν οι αγώνες για τα playoffs της Α2, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία. Το επόμενο Σάββατο (12 Μαΐου) θα ακολουθήσουν και οι πρώτες αναμετρήσεις για τα playouts.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής είναι γνωστό μόνο το ένα από τα δύο ζευγάρια των playoffs, στο οποίο ο 3ος Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον 4ο Απόλλωνα, με τον μεν "γηραιό" να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τους δε Πατρινούς να προηγούνται με 2-0 στη σειρά. Όλες οι σειρές των playoffs και των playouts κρίνονται στις τρεις νίκες, με τις ομάδες να μεταφέρουν τα αποτελέσματα από την κανονική περίοδο.

Στο άλλο ζευγάρι των playoffs ο 2ος Χολαργός περιμένει τον αντίπαλό του, που θα είναι ένας εκ των Εθνικού, Αμύντα ή Καστοριάς. Στα playouts "κλειδωμένο" είναι μόνο το ζευγάρι Παπάγος-Μαρούσι, στο οποίο εκκρεμεί μόνο ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να είναι στο 1-1. Στην άλλη σειρά θα αναμετρηθεί ο Αρκαδικός (με μειονέκτημα έδρας) απέναντι στο Ψυχικό ή την Καρδίτσα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων:

Β’ Φάση - Playoffs

1η αγωνιστική - Τετάρτη 9 Μαΐου

2η αγωνιστική - Σάββατο 12 Μαΐου

3η αγωνιστική - Τετάρτη 16 Μαΐου

Γ’ Φάση - Playoffs

1η αγωνιστική - Σάββατο 19 Μαΐου

2η αγωνιστική - Τετάρτη 23 Μαΐου

3η αγωνιστική – Σάββατο 26 Μαΐου

Β’ Φάση - Playouts

1η αγωνιστική - Σάββατο 12 Μαΐου

2η αγωνιστική - Τετάρτη 16 Μαΐου

3η αγωνιστική - Σάββατο 19 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ