ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Λευκάδα το μεγάλο ματς της Α2

Στη Λευκάδα το μεγάλο ματς της Α2

Στη Λευκάδα θα διεξαχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής στην Α2, εκεί όπου η Δόξα θα υποδεχτεί τον Ηρακλή.

Οι προβολείς της Α2 θα είναι στραμμένοι στην Λευκάδα σήμερα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όχι όμως μόνο επειδή η αναμέτρηση της (7ης) Δόξας με τον (3ο) Ηρακλή είναι η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας, αλλά και διότι θα συνδυαστεί με την επιστροφή του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στη Λευκάδα, για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Στο μεταξύ οι άλλες ομάδες που διεκδικούν τις τέσσερις θέσεις τωνplayoffsέχουν θεωρητικά βατό πρόγραμμα αυτή την αγωνιστική. Ο Χολαργός αντιμετωπίζει τον προτελευταίο Δούκα, ενώ η Καστοριά και ο Απόλλωνας Πάτρα θα υποδεχτούν τον Ερμή Αγιάς και την Καρδίτσα αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή τωνplayoutsθέλει να κάνει το Ψυχικό με αντίπαλο την καταδικασμένη ΑΕΛ.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, τη νίκη που θα τον ανεβάσει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία θα προσπαθήσει να σημειώσει ο Εθνικός κόντρα στο Μαρούσι, την ώρα που ο Αμύντας θα φιλοξενεί τον Αρκαδικό.

Το πρόγραμμα της ημέρας (24η αγωνιστική):

Ψυχικού 17:00 Ψυχικό-ΑΕΛ(Αναστόπουλος Α.-Κρεσταινίτης-Τσακαλογιάννης)

Παν. Σαλπέας 17:00 Εθνικός-Μαρούσι(Παπαθανασίου-Μηλαπίδης-Σπυρόπουλος)

ΔΑΚ Λευκάδας 17:00 Δόξα Λευκάδας-Ηρακλής(Παπαπέτρου-Παγώνης-Πιτσίλκας)

Αγ. Θωμά 17:00 Δούκας-Χολαργός(Κάρδαρης-Στρέμπας-Αργυρούδης)

Υμηττού 17:00 Αμύντας-Αρκαδικός(Κατραχούρας-Δαρλαμήτσος-Καρακάσης)

ΔΑΚ Καστοριάς 17:00 Καστοριά-Ερμής Αγιάς(Ξενικάκης-Τζίμα-Τζιοπάνος)

Περιβόλας 18:00 ΑπόλλωναςΠάτρας-Καρδίτσα(Ανδρικόπουλος-Τσαχάκης-Καλογερόπουλος Φ.)

*Στο παιχνίδι που άνοιξε την Παρασκευή το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, το Περιστέρι νίκησε τον Παπάγο στο Σαλούν 84-64 και παρέμεινε αήττητο.

Δείτε εδώ την βαθμολογία στην Α2

Αρης-Τιτάνες στον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών

Σήμερα θα διεξαχθεί επίσης και ένα παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Συγκεκριμένα για τον 2ο όμιλο, όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει τους Τιτάνες Δράμας.

Αλεξάνδρειο 18:00 Άρης-Τιτάνες Δράμας(Γιαννούλης Αν.-Νέδογλου)

Photo credits: eurokinissi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ