Α2

Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές των Πεύκων με τον Παναθλητικό

Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές των Πεύκων με τον Παναθλητικό

Με ανακοίνωσή τους, οι Μαχητές Δόξας Πεύκων επεσήμαναν πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με τη συγχώνευση που είναι υπό συζήτηση με τον Παναθλητικό.

Κοντά σε συμφωνία με για συγχώνευση βρίσκονται οι Μαχητές Δόξας Πεύκων κι ο Παναθλητικός Συκεών, όπως επεσήμαναν με ανακοίνωσή τους οι πρώτοι το βράδυ της Τρίτης (6/6). Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, με σκοπό τη σύμπραξη.

Αναλυτικά:

"Ο Παναθλητικός Συκεών και οι Μαχητές Δόξας Πεύκων θα ήθελαν από κοινού να ενημερώσουν άπαντες ότι έχουν ξεκινήσει επαφές για τη διερεύνηση της πιθανότητας ένωσης των δυνάμεών τους με σκοπό τη δημιουργία μιας ενιαίας και ισχυρής ομάδας στον Δήμο Νεαπόλεως - Συκεών! Άλλωστε οι συνθήκες επιβάλλουν την σύμπλευση υγιών δυνάμεων που απο μόνες τους ήδη έχουν κατορθώσει πολλά (γυναικεία ομάδα σε Α1, ανδρικές ομάδες σε Α2 & Β' Εθνική) και από κοινού μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα χωρίς να ανταγωνίζονται η μία την άλλη μέσα τον ίδιο Δήμο!

Σημειώνεται ότι οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθούν είτε θετικά είτε αρνητικά.

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση συμφωνίας, η γυναικεία ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Α1 ενώ ανάλογη απόφαση είναι να παρθεί και για το ενιαίο πλέον ανδρικό τμήμα. Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι η δυνατότητα ανάπτυξης και η παροχή περισσότερων υπηρεσιών στις ακαδημίες μας που θα απαριθμούν πλέον περισσότερα από 400 αγόρια και κορίτσια".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24