ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε δύσκολη θέση ο Κατσούνης

Σε δύσκολη θέση ο Κατσούνης
INTIME SPORTS

Η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα έχει φέρει τον Σάββα Κατσούνη σε δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον του στη Λιβαδειά. Οι διοικούντες τον σύλλογο εξετάζουν την περίπτωση της άμεσης αντικατάστασής του. Ποιο όνομα "παίζει" για τη θέση του.

Με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α2 κατηγορία, η Λιβαδειά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τι κι αν οι αντίπαλοι των Βοιωτών στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήταν τα φαβορί για την άνοδο (βλ. Φάρος Κερατσινίου και Προμηθέας Πατρών), η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει την περίπτωση της πρόωρης λύσης της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

Όπως αναφέρεται, ο 47χρονος προπονητής βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Λιβαδειά, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι προετοιμασμένοι μάλιστα για την επόμενη μέρα. Σε τέτοιο βαθμό που ήδη έχει ξεχωρίσει ένα όνομα για τη θέση, αυτό του Βαγγέλη Μάγειρα. Ο πρώην προπονητής του Αμαρουσίου αποτελεί την πρώτη επιλογή της Λιβαδειάς, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες τις επόμενες ημέρες.

Παρεμπιπτόντως, για την 3η αγωνιστική (στις 17/10) οι Βοιωτοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, που επίσης δεν έχουν σημειώσει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ