ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος του Περιστερίου έπειτα από 437 μέρες!

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χολαργός έβαλε τέλος σε ένα απίστευτο σερί 39 νικών σε αγώνες πρωταθλήματος για το Περιστέρι, το οποίο κράτησε συνολικά 437 μέρες!

Όλα τα σερί κάποια στιγμή τελειώνουν. Το έμαθε με τον άσχημο τρόπο το Περιστέρι, το οποίο είδε τον Χολαργό να πηγαίνει στο "Ανδρέας Παπανδρέου" και να παίρνει τη νίκη με 82-78, ανατρέποντας διαφορά 19 πόντων .

Το φετινό αήττητο σερί του Περιστερίου στην Α2 έλαβε τέλος έπειτα από 24 σερί νίκες. Στην πραγματικότητα όμως το σερί της ομάδας του κόουτς Καραγιάννη σε αγώνες πρωταθλήματος ήταν 39 νίκες! Κι αυτό γιατί την περσινή σεζόν είχε ολοκληρώσει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής χωρίς ήττα, κερδίζοντας 15 συνεχόμενους αγώνες.

Η τελευταία ήττα του Περιστερίου σε αγώνα πρωταθλήματος χρονολογείται στις 22 Ιανουαρίου 2017, όταν ο Μανδραϊκός είχε κερδίσει τους "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" με 83-68 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Κοινώς, χρειάστηκε να περάσουν 437 ημέρες για να φύγει το Περιστέρι με σκυμμένο το κεφάλι από αγώνα πρωταθλήματος. Όσο για την τελευταία εντός έδρας ήττα του, αυτή την είχε υποστεί στις 23 Οκτωβρίου 2016 από τον Πανερυθραϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, δηλαδή πριν από 527 μέρες.

Όλα αυτά δεν αλλάζουν βέβαια το γεγονός ότι το Περιστέρι ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League, αφού χρειάζεται μία νίκη στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια της Α2 ή μία ήττα του Χολαργού. Απλώς οι συγκεκριμένοι αριθμοί δείχνουν την κυριαρχία της ομάδας, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι το επίτευγμα του Χολαργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ