ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολέμης: "Θέριεψε η φωτιά"

Πολέμης: "Θέριεψε η φωτιά"

Ο τεχνικός του Φάρου Κερατσινίου, Ανδρέας Πολέμης, αναφέρθηκε στο… μυστικό της επιτυχίας της ομάδας στην Α2 αλλά και την... φλόγα που σιγοκαίει στο Κερατσίνι για την άνοδο στην Basket League (AUDIO).

Ο τεχνικός του Φάρου Κερατσινίου, Ανδρέας Πολέμης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια”, με τον Άκη Δημακό. Ο κ. Πολέμης αναφέρθηκε στο… μυστικό της επιτυχίας της ομάδας στην Α2 αλλά και την… φλόγα που σιγοκαίει στο Κερατσίνι για την άνοδο στην Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ρόστερ του Φάρου και το… μυστικό της επιτυχίας: “Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό. Υπάρχει χημεία στην ομάδα, τα παιδιά έχουν βάλει το “εγώ” στο “εμείς” και προς το παρόν η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ και τα παιδιά δίνουν πραγματικά αυτό που μπορούν. Αυτή την στιγμή είμαι ευτυχής να λέω ότι έχω αυτά τα παιδιά δίπλα μου”.

Ποιο είναι το… ταβάνι της ομάδας: “Αρχίσαμε από την Β” ΕΣΚΑΝΑ και βήμα – βήμα τα τελευταία χρόνια διαλέγαμε παιδιά που ταίριαζαν στο πλάνο μας. Είχαμε μια μικρή… φλόγα να φθάσουμε ψηλά και τώρα πλέον έχει… θεριέψει. Ο στόχος μας είναι να φθάσουμε στην Α1 και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για την στήριξη του κόσμου: “Μπορούμε να συσπειρώσουμε περισσότερο το Κερατσίνι. Έχουμε πλέον και την βοήθεια του Δήμου και πιστεύω ότι το Κερατσίνι θ” αποκτήσει μια μεγάλη ομάδα”.

Ποιος είναι ο σοβαρότερος αντίπαλος του Φάρου: “Η ομάδα μου. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι ο εαυτός μας. Νομίζω ότι έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, Κύμη και Εθνικός δείχνουν να είναι οι βασικοί αντίπαλοι. Ο Προμηθέας δείχνει αστάθεια, όμως ακόμα έχουμε αρκετούς αγώνες και είναι νωρίς να βγάλουμε κάποιον εκτός. Θεωρώ ότι με τους υπάρχοντες παίκτες και την προσθήκη 3 Αμερικανών θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή πορεία στην Α1”.

Αν έχουν στόχο το αήττητο: “Έχουμε την δυναμική να το κάνουμε, ο στόχος είναι να ανέβουμε στην Α1”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ