ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραιτήθηκε ο Οικονόμου!

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πάτρας αποτελεί ο Νίκος Οικονόμου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Ψάχνουν για προπονητή οι "μελανόλευκοι" εν όψει των playoffs.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στα playoffs ο Απόλλωνας Πάτρας, αφού ο Νίκος Οικονόμου υπέβαλε την παραίτησή του. Όπως αναφέρει το pelop.gr ο 45χρονος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο των "μελανόλευκων" μετά την ολοκλήρωση της regular season , κι ενώ σε πέντε ημέρες ξεκινούν τα playoffs.

Λίγο πριν αρχίσουν οι μονομαχίες με τον Ηρακλή για τον α' γύρο των playoffs (σ.σ.: στο 2-0 η σειρά υπέρ του Απόλλων Πάτρας, με τη σειρά να κρίνεται στις τρεις νίκες), ο Νίκος Οικονόμου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της πατρινής ομάδας, η οποία καλείται να διαχειριστεί μια σειρά από εσωτερικά προβλήματα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Μην ξεχνάμε πως μόλις χθες (11/5) έγινε γνωστό το γεγονός πως οι παίκτες είναι απλήρωτοι τους τελευταίους τρεις μήνες . Την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, πλην όμως οι τριγμοί στο εσωτερικό του Απόλλωνα Πάτρας είναι αρκετοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ