ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαμακάριος: "Να είμαστε Πρωταθλητές"

Παπαμακάριος: "Να είμαστε Πρωταθλητές"
INTIME SPORTS

Ο γκαρντ του Φάρου Κερατσινίου, Μανώλης Παπαμακάριος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ και τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Fast Break» με τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Ο γκαρντ του Φάρου Κερατσινίου αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ και τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν.

Για τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος: «Δείξαμε την ποιότητα μας σαν ομάδα. Ήταν από τα δυσκολότερα ματς που έχουμε δώσει έως τώρα, όμως όταν μας ισοφάρισαν τα Τρίκαλα είχαμε την ηρεμία να πάρουμε τη νίκη με την άμυνα μας και να προκριθούμε. Στόχος είναι να γίνουμε καλή ομάδα και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά».

Αν αυτή η νίκη είναι «μήνυμα» για τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα της Α2: «Δεν έχουμε να στείλουμε κανένα μήνυμα. Το Κύπελλο είναι σημαντικός στόχος για την ομάδα, όμως το βασικό είναι να είμαστε Πρωταθλητές στην Α2. Το Σάββατο αρχίζει το Πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Το Κύπελλο ήταν μέρος της προετοιμασίας μας. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα, όμως τώρα ξεχνάμε το Κύπελλο και σκεφτόμαστε την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος».

Αν αποδέχεται τον όρο «Galacticos»: «Δεν αποδέχομαι τον όρο. Έχει γίνει ντόρος για τα ονόματα που έχουν έρθει, όμως ο δικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε καλό κλίμα, αρκετά από τα παιδιά διαθέτουν εμπειρία και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ