Παπάγου για Χολαργό: "Αγορασμένες άνοδοι, παρακάλια για σωτηρίες και αγορά οπαδών"

Η διοίκηση του Παπάγου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του Χολαργού, κάνοντας λόγο για "αγορασμένες ανόδους και παρακάλια για σωτηρίες", την ώρα που επισημαίνει πως ακούστηκαν αντεθνικά συνθήματα από τον κόσμο των φιλοξενούμενων.

Ο Χολαργός βγήκε νικητής από το τοπικό ντέρμπι με τον Παπάγου, με την ομάδα του Στέργιου Κουφού να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα και να δημιουργεί νικηφόρο σερί στην Α2. Ο αγώνας συνοδεύτηκε πάντως από αρκετά νεύρα και... παρεκτροπές, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "Στρατηγοί".

Η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε μάλιστα είναι σκληρή, με τη διοίκηση του Παπάγου να επιτίθεται ευθέως σε αυτή του Χολαργού, κάνοντας λόγο για... αγορασμένους οπαδούς, που χρησιμοποίησαν "αντεθνικά συνθήματα". Δεν μένει όμως εκεί αφού αναφέρει "αγορασμένες ανόδους και παρακάλια για σωτηρίες" από τον σημερινό νικητή του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

"Σήμερα διεξήχθη σε άριστες συνθήκες στο κλειστό του Παπάγου ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στην ομάδα μας και στην γειτονική ομάδα του Χολαργού.

Κατά γενική ομολογία των πάντων η φιλοξενία μας υπήρξε υποδειγματική, παρόλα αυτά ο αγώνας αμαυρώθηκε από τα εμετικά αντεθνικά συνθήματα 40 "φίλων" της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού.

Φαίνεται ότι ο "γειτονικός" σύλλογος πέρα από αγορασμένες ανόδους και παρακάλια για σωτηρίες, ελλείψει κόσμου, αγοράζει και οπαδούς.

Έτσι εφοδίασε μαζικά με προαγορασμένα εισιτήρια από την ομάδα μας τα εν λόγω άτομα που ουδόλως ασχολήθηκαν με τον αγώνα παρά επιδόθηκαν σε ύβρεις εναντίον των κατοίκων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού και ακόμη και εναντίον της πατρίδας μας που θα έκαναν και τον τελευταίο Έλληνα να ντρέπεται.

Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και που σήμερα ήταν συγκλονιστικός.

Το Δ. Σ. του Α.Σ. Παπάγου".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24