ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίρνει Κίκι Κλαρκ, ανανέωσε Πολυτάρχου το Περιστέρι

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κίκι Κλαρκ βρίσκεται το Περιστέρι, την ίδια στιγμή που ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με τον Μιχάλη Πολυτάρχου για ακόμα μία σεζόν.

Το Περιστέρι επέστρεψε ορεξάτο στην Α2, δείχνοντας έτοιμο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Κινούμενο λοιπόν σε αυτή την λογική, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κίκι Κλαρκ (33 χρονών, 1.73 μέτρα, πόιντ γκαρντ).

Πρόκειται φυσικά για τον ίδιο Κλαρκ που έχει κάνει αρκετά περάσματα από την Α1, με τελευτάιο αυτό φέτος στον Προμηθέα Πάτρας, όπου και είχε 12.5 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα στην Stoiximan.gr Basket League. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, τότε οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο στην προσπάθειά τους να έχουν μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2.

Μέχρι πάντως να ολοκληρωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η περίπτωση του Αμερικανού με το βουλγαρικό διαβατήριο, το Περιστέρι φρόντισε να ανακοινώσει την ανανέωση της συμφωνίας με τον Μιχάλη Πολυτάρχου για μία ακόμα σεζόν. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά του Πολυτάρχου στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ