ΜΠΑΣΚΕΤ

Παγκράτι:Έκλεισε στον "άσο" με Μίχαλο

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Μίχαλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παγκρατίου, με τους ροσονέρι να κλείνουν με αυτόν τον τρόπο το κενό που δημιουργήθηκε το "1" μετά την αποχώρηση του Θωμά Νίκου.

Στον Νίκο Μίχαλο στράφηκε ο Τόλης Κουτρούλιας για την κάλυψη του κενού που υπήρχε στο "1" για το Παγκράτι. Ο 42χρονος πόιντ γκαρντ παρέμενε ελεύθερος στην αγορά κι αποτελεί τον εκλεκτό του προπονητή των ροσονέρι για να πλαισιώσει τον Γιάννη Τζιβελέκα και τον Γιάννη Καραμαλέγκο στον "άσο", εκεί όπου ο ιστορικός σύλλογος θα συνδυάσει την εκρηκτικότητα και τον ενθουσιασμό με την εμπειρία και το know how της κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι το κενό προέκυψε μετά την αποχώρηση του Θωμά Νίκου για τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού πριν από μία εβδομάδα, με τον Θωμά Ζευγαρά να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Ο Νίκος Μίχαλος αγωνίστηκε πέρσι στον Εθνικό Πειραιά, έχοντας 18.1 πόντους στο πρωτάθλημα της Α2. Στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσε επίσης τη φανέλα του Πανιωνίου (2015-'17), τον οποίο βοήθησε να επιστρέψει στη Basket League και στον Παπάγου (2013-'15).

Πέρσι κατέγραψε μια από τις πιο παραγωγικές βραδιές της καριέρας του μάλιστα αφού απέναντι στον Ερμή Αγιάς είχε 46 πόντους με 7/11 δίποντα, 6/14 τρίποντα και 14/16 βολές!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ