ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι παράγοντες των ομάδων της Α2 συμφωνούν να γραφτεί ο επίλογος της σεζόν

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Μόνο με... θαύμα θα συνεχιστεί η σεζόν 2019/20, από τη στιγμή που οι πρόεδροι των ομάδων της κατηγορίας είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και η ΕΟΚ δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη.

Οι παίκτες των ομάδων της Α2 συγκέντρωσαν, μαζί με τη βοήθεια του ΠΣΑΚ, υπογραφές με τις οποίες ζητούν να επιστρέψουν στα παρκέ ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019/20, ωστόσο οι πρόεδροι είχαν το απόγευμα της Τετάρτης τηλεδιάσκεψη στη διάρκεια της οποίας γράφτηκε ουσιαστικά ο επίλογος της χρονιάς.

Όλοι ήταν υπέρ της άποψης να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα (στο οποίο ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης ήταν σχεδόν δεδομένος πρωταθλητής), καθώς εξήγησαν ότι έχουν υποστεί σημαντική οικονομική ζημιά από την πανδημία του κορονοϊού . Εκτός αυτού, άπαντες συμφώνησαν να αιτηθούν επιχορήγηση για την περίοδο 2020/21 που φαίνεται πως θα είναι ακόμη δυσκολότερη, ενώ προς το παρόν ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με τις ανόδους στην Α1 και τους υποβιβασμούς στη Β' Εθνική. Η μπάλα βρίσκεται και σε αυτή την περίπτωση στο γήπεδο της ΕΟΚ και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με χθεσινό (28/4) της έγγραφο εξήγησε ότι δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τη συνέχιση των εθνικών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ