ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παπανικολάου γύρισε στο Ψυχικό

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ / ΦΑΡΟΣ - ΨΥΧΙΚΟ
Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ / ΦΑΡΟΣ - ΨΥΧΙΚΟ EUROKINISSI SPORTS

Μετά από ένα χρόνο στον Χολαργό, ο Νίκος Παπανικολάου θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Ψυχικού, με το οποίο πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις για μια τετραετία.

Μόνο ένα χρόνο έμεινε μακριά από το Ψυχικό ο Νίκος Παπανικολάου, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ βρέθηκε πέρσι στον Χολαργό, τον οποίο βοήθησε σημαντικά να φτάσει μέχρι τα σαλόνια της Basket League. Ήταν άλλωστε ο κορυφαίος ψηλός της ομάδας του Στέργιου Κουφού, κι ένας εκ των κορυφαίων της κατηγορίας. Κάτι που αποτυπώθηκε στο ντέρμπι με το Περιστέρι, εκεί όπου με τρία δικά του καλάθια έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Χολαργού, στη μοναδική ήττα των "κυανοκίτρινων" στο πρωτάθλημα.

Με τη φανέλα του Χολαργού είχε 10.9 πόντους (με 53% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 64% στις βολές), 5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο στη regular season.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Νίκου Παπανικολάου στο Ψυχικό, αφού είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα για μια τετραετία (2013-'17) με μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ