ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ιωνικός Νικαίας έβαλε 102 πόντους (!) στο ημίχρονο με τον Εθνικό

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ασύλληπτο, αδιανόητο, μοναδικό, ανεπανάληπτο ρεκόρ πέτυχε ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος σημείωσε 102 πόντους στο ημίχρονο του αγώνα με τον Εθνικό (102-57). Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 47 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 55 στο δεύτερο.

Μια ασύλληπτη επίδοση σημείωσε ο Ιωνικός Νικαίας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Εθνικό. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 102 (!) πόντους στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης, έχοντας κάνει 70 σουτ, σκοράροντας με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Συγκεκριμένα, πέτυχαν 47 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και άλλους 55 στο δεύτερο, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 102-57.

Οι Καράμπουλας και Κανονίδης πέτυχαν σε αυτό το διάστημα από 18 πόντους, ενώ ο Βασιλόπουλος ακολούθησε στο σκοράρισμα με 17. Στον αντίποδα, για τον Εθνικό οι Κωτσόπουλος, Μίχαλος και Μαραγκίδης πέτυχαν 12, 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι τα πήγαν επίσης εξαιρετικά στο σκοράρισμα, όμως στην άμυνα δεν μπορούσαν να σταματήσουν με τίποτα τον πυραυλοκίνητο Ιωνικό Νικαίας.

Εξυπακούεται ότι τέτοια επίδοση δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά σε δυο δεκάλεπτα σε αγώνα της Α2, με το σύνολο του Νίκου Βετούλα να πετάει... φωτιές και να έχει 8/12 βολές, 26/36 δίποντα και 14/34 τρίποντα. Αν μη τι άλλο, συγκλονιστικά νούμερα από την ομάδα της Νίκαιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ