ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γούναρης στο τιμόνι του Εθνικού

Ο Γούναρης στο τιμόνι του Εθνικού

Ο Εθνικός Πειραιώς ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Τζίμη Κουστένη στην προπονητική ηγεσία της ομάδας, με τον Μάριο Γούναρη να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.

Δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια στον Εθνικό. Λίγες μέρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τζίμη Κουστένη, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Μάριος Γούναρης, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Μιχάλη Ραχωβίτσα ως άμεσο συνεργάτη του.

Ο Γούναρης, μάλιστα, ήταν ο διάδοχος και του Κώστα Σορώτου την περασμένη σεζόν, κατά την οποία η ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε την άνοδο στην Α2.

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

"Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ μετά από συνεδρίαση των μελών της και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και μόνο ανακοινώνει ότι ο αντικαταστάτης του Τζίμη Κουστένη στον πάγκο θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάριος Γούναρης έχοντας στο πλευρό του τον Μιχάλη Ραχωβίτσα.

Ο νέος Assistant Coach κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα την περίοδο 2008-09 ήταν βοηθός προπονητή στη Νίκη Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την επόμενη σεζόν ήταν και πάλι βοηθός στον πάγκο του Πανερυθραϊκού στην Α2. Τη σεζόν 2012-13 ανέλαβε να καθοδηγήσει και πάλι τη Νίκη Αμαρουσίου αυτή τη φορά ως Head Coach τερματίζοντας στην τρίτη θέση της Γ’ Εθνικής ενώ την περσινή σεζόν είχε αναλάβει τις τύχες του Σπόρτιγκ στα μέσα της περιόδου. Είναι 2008 απόφοιτος ΑΕΙ, του Τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

Να θυμίσουμε πως ο Μάριος Γούναρης υπήρξε βοηθός και του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Εθνικού και τέλειωσε την περσινή σεζόν ως πρώτος προπονητής κερδίζοντας την ιστορική άνοδο στην Α2 στο μπαράζ της Χαλκίδας. Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ