ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γκαγκαλούδης πίκαρε τον Κουταλιανό

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΑΒΑΛΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΑΒΑΛΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η κόντρα του Γιάννη Γκαγκαλούδη με τον Μιχάλη Κουταλιανό μεταφέρθηκε στο Game 3 του Ηρακλή με τον Αίολο Αστακού, με τον πρώτο να φωνάζει στον δεύτερο να πάρει τάιμ άουτ, όταν πλέον είχε κριθεί η έκβαση του αγώνα.

Η κίνηση του Μιχάλη Κουταλιανού να πάρει τάιμ άουτ στα 25'' για το τέλος του Game 2 ανάμεσα σε Ηρακλή και Αίολο Αστακού, κι ενώ η ομάδα του ήταν στο +7 είχε εξοργίσει τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ο ηγέτης του "Γηραιού" φρόντισε να εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη κίνηση, κάνοντάς του φραστική επίθεση μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού φρόντισε να τον πικάρει στο Ιβανώφειο, στην στιγμή που ο Ηρακλής έπαιρνε το εισιτήριο για τους τελικούς των playoffs της Α2. Με τη διαφορά στο +8 κι ενώ πλέον είχε κριθεί ο νικητής , ο 38χρονος πλεϊμέικερ ντρίμπλαρε προς τον πάγκο του Αιόλου Αστακού, φωνάζοντας στον Μιχάλη Κουταλιανό να πάρει τάιμ άουτ. Ένας εκ των διαιτητών μπήκε διακριτικά μπροστά από τον προπονητή του Αιόλου Αστακού για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν απάντησε στη συγκεκριμένη κίνηση πάντως, έμεινε απαθής κι όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας χαιρέτησε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ