ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Εθνικός έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον Πρόδρομο Νικολαΐδη

Ο Εθνικός έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον Πρόδρομο Νικολαΐδη

Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τα παρκέ, ο Πρόδρομος Νικολαΐδης επιστρέφει σε αυτά για χάρη του Εθνικού που κάνει τεράστια προσπάθεια για να σταθεί στην Α2.

Η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη για τον Εθνικό, όμως οι παράγοντές του κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κατέβει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2. Δεν την άφησαν να "σβήσει" και έστω και τώρα, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, δουλεύουν νυχθημερόν για να γεμίσουν το ρόστερ.

Μετά, λοιπόν, από την προσθήκη του πολύπειρου γκαρντ Νίκου Μίχαλου , στο δυναμικό του Εθνικού μπήκε και ο Πρόδρομος Νικολαΐδης, ο οποίος γυρίζει σε ηλικία 40 ετών στα παρκέ για να δώσει λύσεις με το μακρινό του σουτ σε ένα σύνολο που έχει ανάγκη από κάθε βοήθεια.

Ο Νικολαΐδης έχει παίξει στην Κομοτηνή, την ΑΕΚ, τον Έσπερο Καλλιθέας, τον Απόλλωνα Λεμεσού, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, τον Άρη, το Μαρούσι, την Ολύμπια Λάρισας, την Βίρτους Μπολόνια, το Αιγάλεω, τα Τρίκαλα, την Καβάλα, έχει θητεύσει και δεύτερη φορά σε αρκετές από τις προαναφερθείσες ομάδες, ενώ έκλεισε την καριέρα του τη σεζόν 2014/15 με την Αγία Παρασκευή.

Τώρα, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, διαλύει εκείνο τον επίλογο και γυρίζει στη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ