ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέοι μπελάδες για Ρέντικας

Νέοι μπελάδες για Ρέντικας

Μπλεγμένος σε υπόθεση πλαστών χαρτονομισμάτων ύψους 1.500 ευρώ βρέθηκε ο Ντόβιντας Ρέντικας, που υπέγραψε πριν από λίγο καιρό στον Ερμή Αγιάς.

Νέους μπελάδες απέκτησε ο Ντόβιντας Ρέντικας. Ο 24χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ που υπέγραψε πριν από λίγο καιρό στον Ερμή Αγιάς και θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2, ενεπλάκη σε υπόθεση πλαστών χαρτονομισμάτων, όπως αποκάλυψε πρώτο το λιθουανικό σάιτ www.15min.lt.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, τα χαρτονομίσματα (ύψους 1.500 ευρώ) βρέθηκαν στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του Λιθουανού αθλητή, ο οποίος υποστηρίζει πάντως ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Σύμφωνα, δε, με τον Έλληνα ατζέντη του Ρέντικας, τα πλαστά χαρτονομίσματα ανήκουν σε έναν φίλο του, που φιλοξενεί εδώ και μερικές ημέρες στη Λάρισα (εν γνώσει και του Ερμή Αγιάς) και ο οποίος συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως και να 'χει, τα μπλεξίματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον Ρέντικας, ο οποίος θα πρέπει να παραστεί την προσεχή Παρασκευή και σε μία άλλη δίκη, στο Βίλνιους, για την υπόθεση κλοπής που κατηγορείται από την τέως κοπέλα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ