ΜΠΑΣΚΕΤ

Κράτησε Κυριακόπουλο η Καστοριά

Κράτησε Κυριακόπουλο η Καστοριά

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Καστοριά, η οποία ανακοίνωσε ακόμα την παραμονή άλλων δύο παικτών.

Μετά τις πρώτες αποδεσμεύσεις, έγιναν και οι πρώτες ανανεώσεις στην Καστοριά, η οποία αρχίζει κι αυτή σιγά σιγά να φτιάχνει το ρόστερ της ενόψει της σεζόν 2017-18, η οποία θα την βρει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στην Α2. Έτσι μετά τη λύση της συνεργασίας με τους Τσότσο, Ματενίδη, Τεπετίδη και Τασιούδη, οι "γουναράδες" κράτησαν για άλλη μία χρονιά τον Δημήτρη Δαραβίγκα, τον Δάνη Ελευθεριάδη και φυσικά τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη της ομάδας, τον Γιάννη Κυριακόπουλο.

Την προηγούμενη σεζόν ο πολύπειρος γκαρντ ήταν ο έκτος καλύτερος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής με 505 πόντους σε 29 αγώνες (17,4 μ.ό.). Ο Ελευθεριάδης, από τη μεριά του, ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Καστοριάς με 12,8 πόντους κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω αθλητές: Κυριακόπουλο Γιάννη, Ελευθεριάδη Δάνη και Δαραβίγκα Δημήτρη.

Τους συγχαίρει για τις επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με αποκορύφωμα την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου στην Α2 Εθνική Κατηγορία και εύχεται σε ανάλογες επιτυχίες και τη νέα χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ