ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απάντηση του Παπάγου στον Φακοπουλίδη

Η απάντηση του Παπάγου στον Φακοπουλίδη

Ο Παπάγος απάντησε μέσω ανακοίνωσης στις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά του συλλόγου ο Κώστας Φακοπουλίδης.

Πριν από δύο ημέρες ο Κώστας Φακοπουλίδης καταφέρθηκε κατά του Παπάγου μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και σήμερα κατέφτασε και η απάντηση από την πλευρά των "Στρατηγών". Ο Παπάγος κάνει λόγο για " ψεύδη και συκοφαντίες" και αναφέρει στην ανακοίνωση ότι οι λόγοι της αποπομπής του " είναι καθαρά εξωαγωνιστικοί και θα χρειάζονταν δέκα σελίδες για να τους αναφέρουμε όλους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Λίγες ώρες μετά από την αποπομπή του από την ανδρική ομάδα του Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ ο ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής Κ.Φακοπουλίδης, αντί της παραμικρής αυτοκριτικής που όφειλε να κάνει, προτίμησε να δώσει συνέντευξη με ψεύδη και συκοφαντίες που στρέφονται όχι μόνο κατά της φήμης του Συλλόγου μας και της διοίκησης του αλλά και τρίτων προσώπων, όπως του καταξιωμένου γιατρού της ομάδας μας.

Το να απαντήσουμε σε κάποιον που νόμισε ότι είναι σημαντικός επειδή κάποιος τον έκανε να νοιώθει έτσι, θα ήταν σαν να προσβάλλαμε την ίδια την ιστορία του συλλόγου μας και τους μεγάλους αθλητές που τον έχουν υπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί που πάει κάποιος όταν ψεύδεται και συκοφαντεί. Όσο για τους λόγους αποπομπής του, είναι καθαρά εξωαγωνιστικοί και θα χρειάζονταν δέκα σελίδες για να τους αναφέρουμε όλους.

Εξαλλου φαινεται οτι και ο ίδιος επιθυμούσε να αποχωρήσει απο την ομαδα μας οπως είχε δηλώσει και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στις 31/12, οπου με καμάρι δήλωσε σε ολο τον κοσμο οτι «έπαψε πια να εργάζεται για τον ΑΣ Παπαγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ