ΜΠΑΣΚΕΤ

"Φωνάζει" για τη διαιτησία η ΑΕΛ

"Φωνάζει" για τη διαιτησία η ΑΕΛ

Η διαμαρτυρία της ΑΕΛ για τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αρκαδικό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 (VIDEO).

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να νικήσει το περασμένο Σάββατο τον Αρκαδικό, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε πολύ δυσχερή βαθμολογική θέση στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην Α2. Οι Λαρισαίοι έχουν πάντως έντονα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών και καταγγέλουν ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ έφτιαξε μάλιστα video με τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται, το οποίο συνόδευσε με το εξής κείμενο:

" Έτσι οδήγησαν την ΑΕΛ στην ήττα... Η ΑΕΛ δεν ζήτησε ποτέ την εύνοια κανενός, πόσο μάλλον των διαιτητών... Αυτό που απαιτεί όμως είναι σεβασμός από όλους. Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται περίτρανα πως οι διαιτητικές αποφάσεις επηρρέασαν το αποτέλεσμα στον αγώνα μας με τον Αρκαδικό στις 10/02/18.

Και είναι φάσεις μόνο από τα τελευταία και κρίσιμα λεπτά, γιατί αν προσθέταμε και αυτές που προηγήθηκαν θα δημιουργούσαμε ...ταινία και όχι βίντεο.... Και να ξέρετε κύριοι, επιειδή είμαστε ΑΕΛ, οι τρικλοποδιές και οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς...".

Δείτε τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η ΑΕΛ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ