ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στα... θρανία για το Περιστέρι

Επιστροφή στα... θρανία για το Περιστέρι
GSPERISTERI.GR

Οι Αντώνης Μάντζαρης και Γιώργος Αγγέλου θυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια μοιράζοντας προσκλήσεις σε σχολεία για την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Αμύντα (27/1, 17:00).

Το Περιστέρι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α2 θα υποδεχθεί τον Αμύντα (27/1, 17:00) και αν πάρει τη νίκη, θα πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της κατηγορίας , ενώ θα γίνει και η πρώτη ομάδα που θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο αήττητη. Η ομάδα των δυτικών προαστίων μάλιστα θα έχει και την υποστήριξη μαθητών της περιοχής και για αυτό φρόντισαν οι Αντώνης Μάντζαρης και Γιώργος Αγγέλου.

Οι δύο παίκτες συνοδευόμενοι από τον β' αντιπρόεδρο της ομάδας τους, Γιώργο Παρδακίδη βρέθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο και στο 28ο Δημοτικό σχολείο Περιστερίου και μοίρασαν προσκλήσεις στους μαθητές, ενώ απάντησαν με προθυμία και στις ερωτήσεις που τους έγιναν.

Το δελτίο Τύπου του Περιστερίου αναφέρει:

"Οι αθλητές της ομάδας μας Αντώνης Μάντζαρης και Γιώργος Αγγέλου συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο Β’ του Συλλόγου, κ. Γιώργο Παρδακίδη, επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου καθώς και το και μοίρασαν προσκλήσεις για τον επικείμενο αγώνα (27/1, 17:00) με τον Αμύντα στο κλειστό Περιστερίου.

Οι μαθητές της Πόλης μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους δυο αθλητές του ΓΣΠ, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον ενώ τους κατέκλυσαν με ερωτήσεις, αφού ήθελαν να μάθουν πολλές λεπτομέρειες για την πορεία της ομάδας, αλλά και την ζωή ενός επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση των σχολείων για την φιλοξενία και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 28ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου".

Photo Credits: gsperisteri.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ