ΜΠΑΣΚΕΤ

Εμεινε στον Ιπποκράτη Κω ο Συμεωνίδης, αποχώρησε ο Καραμανλής

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σάββας Συμεωνίδης και Μπάμπης Καραμανλής είχαν έντονο επεισόδιο, με τον δεύτερο να αποχωρεί από τον ρόλο του γενικού διευθυντή του Ιπποκράτη Κω που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2.

Ποιος να το περίμενε ότι λίγες μέρες μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο επί του Ιωνικού Νικαίας για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ιπποκράτης Κω θα βρεθεί σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Την ώρα που άπαντες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν στην Α2, ο προπονητής Σάββας Συμεωνίδης είχε έντονο επεισόδιο με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Μπάμπη Καραμανλή. Οι δύο άνδρες λέγεται πως πιάστηκαν στα χέρια, με τον δεύτερο να αποχωρεί από τον σύλλογο και τον πρώτο να παραμένει στη θέση του.

Ο νεοφώτιστος στην Α2 Ιπποκράτης θεωρείται μία από τις ομάδες του group που θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο για την Α1, καθώς φαίνεται πως ο Ιωνικός Νικαίας βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου. Στην Κω, πάντως, τα προβλήματα ενδέχεται να συνεχιστούν, καθώς ο Παναγιώτης Καυκής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο που ενδέχεται να είναι σοβαρότερο απ' όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ