ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμεινε στη Λάρισα και... ντύθηκε στα βυσσινί ο Γκιουλέκας

Έμεινε στη Λάρισα και... ντύθηκε στα βυσσινί ο Γκιουλέκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα 37 του χρόνια ο Σωτήρης Γκιουλέκας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην ΑΕΛ για να βοηθήσει την ομάδα της Λάρισας να κάνει μία καλή χρονιά στην Α2.

Έχει συμπληρώσει αισίως 20 χρόνια στα γήπεδα, αλλά... αντέχει ακόμα ο Σωτήρης Γκιουλέκας. Μετά την περσινή χρονιά στον ΓΣ Λάρισας, ο 37χρονος φόργουορντ αποφάσισε να παραμείνει στη Λάρισα και δη στην Α2, αλλά για να φορέσει αυτή τη φορά τα βυσσινί της ΑΕΛ. Ο Γκιουλέκας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε σήμερα από το σύλλογο της Λάρισας.

" Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ΑΕΛ που για μας τους Λαρισαίους έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας είναι τιμητικό να είσαι μέλος αυτής της ομάδας και τώρα θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να υλοποιήσουμε τους στόχους της" δήλωσε μετά τη συμφωνία του με την ΑΕΛ ο Σωτήρης Γκιουλέκας.

" Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε πολλοί παίκτες από την Λάρισα. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο αυτή την προσπάθεια του συλλόγου και να την εκπροσωπήσουμε επάξια εντός και εκτός γηπέδου. Επίσης, είναι σημαντικό γιατί ο κόσμος, των οποίο θέλουμε στο γήπεδο, θα βλέπει παιδιά από την πόλη και θα μπορεί να ταυτιστεί μαζί του" πρόσθεσε ο έμπειρος φόργουορντ, που κατέληξε στο εξής:

" Πρώτα απ’ όλα χρειαζόμαστε τον κόσμο της Λάρισας. Από εκεί και πέρα εμείς οι γηγενείς παίκτες να δημιουργήσουμε το απαραίτητο κλίμα στα αποδυτήρια και βέβαια να δουλέψουμε σκληρά". Την προηγούμενη σεζόν ο Γκιουλέκας ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΓΣΛ στην Α2 με 16,2 πόντους μ.ό., ενώ μάζευε και 4,6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ανακοινώνουν την απόκτηση του Σωτήρη Γκιουλέκα για έναν χρόνο.

Ο 37χρονοςforwardμε την 20χρονη πορεία του στα γήπεδα τηςBasketLeague, αλλά και από αυτά της Α2, έρχεται στην ΑΕΛ για να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία και τις παραστάσεις του στα νεαρά παιδιά της ομάδας και να αποτελέσει μια …σίγουρη λύση στα πλάνα του προπονητή Χρήστου Χασανίδη.

Ο Σωτήρης Γκιουλέκας είναι ο όγδοος Λαρισαίος παίκτης που ΑΕΛ «βάζει» στο ρόστερ της αποδεικνύοντας την θέλησή της η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη λαρισινή ταυτότητα και να στηριχτεί σε αυτούς καθώς πιστεύει πως και την ποιότητα και την εμπειρία διαθέτουν για να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά.

Ο Γκιουλέκας αγωνίστηκε ,μεταξύ άλλων, στον ΓΣΛ, την Ολύμπια, αλλά και στη Νυρεμβέργη και την Βίρτους Μπολόνια, πριν επιστρέψει στην Λάρισα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ