ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκλεισε στην Καστοριά ο Καραγιάννης

Έκλεισε στην Καστοριά ο Καραγιάννης
EUROKINISSI

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της Καστοριάς. Ο 48χρονος τεχνικός θα διαδεχτεί τον Γιώργο Σούλιο.

Έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη τριετία στο Περιστέρι, η οποία συνοδεύτηκε με δύο ανόδους (από την Β' Εθνική στην Α2 και από εκεί στην Stoiximan.gr Basket League), ο Νίκος Καραγιάννης θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Καστοριά. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν, συνεπώς το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο 48χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το Παλαιό Φάληρο το 1999, όπου διαδέχτηκε τον Κώστα Σορώτο. Ακολούθησαν ο ΓΣΛ, η Δάφνη, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, ο Δούκας, ο Ηλυσιακός, το Ρέθυμνο, η ΑΕΚ, ο Ιωνικός Νίκαιας και ο Παπάγος, πριν επιστρέψει στα δυτικά προάστια για λογαριασμό του Περιστερίου (για τρίτη φορά) τον Δεκέμβριο του 2015.

Στο Περιστέρι ο Νίκος Καραγιάννης είχε συνολικό ρεκόρ 64-15 την τελευταία τριετία: 9-10 τη σεζόν 2015-16 στην Α2, 26-4 την επόμενη χρονιά στην Β' Εθνική και 29-1 φέτος στην Α2. Στην Καστοριά, λοιπόν, φιλοδοξούν ότι θα είναι αυτός που θα τους βοηθήσει να κάνουν το βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά, έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά που τους έφερε κοντά στην είσοδο στα playoffs. Ο Καραγιάννης θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Σούλιο, που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας από τη 2013-14 μέχρι φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ