ΜΠΑΣΚΕΤ

"Δούκας" ο Συμεωνίδης

"Δούκας" ο Συμεωνίδης

Ο Σάββας Συμεωνίδης είναι ο νέος προπονητής του Δούκα, διαδεχόμενος τον Μάριο Γούναρη. Σήμερα (24/11) θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου (28/11, 17:00).

Το κενό που υπήρχε στον πάγκο του Δούκα καλύφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Σάββα Συμεωνίδη για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος τεχνικός εργάστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο στον Παπάγου, απ όπου αποχώρησε το καλοκαίρι.

Έχει κοουτσάρει ουκ ολίγες ομάδες στις εθνικές κατηγορίες την τελευταία δεκαετία, μεταξύ των οποίων και ο Χολαργός με τον οποίο πανηγύρισε τόσο την άνοδο στη Β' Εθνική πριν από τέσσερα χρόνια, όσο και την επίτευξη της σωτηρίας ένα χρόνο μετά, παρά το γεγονός πως οι "μπλε" είχαν το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας.

Ο Σάββας Συμεωνίδης θα προπονήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα το σήμερα (24/11) το απόγευμα, ενώ θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο (28/11, 17:00) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ