ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαγόρας: "Πρωταγωνιστές σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστούμε"

Διαγόρας: "Πρωταγωνιστές σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστούμε"
EUROKINISSI

Ο Διαγόρας πήρε θέση στα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας μέσω ανακοίνωσης, ξεκαθαρίζοντας ότι περιμένει πρώτα την επίσημη θέση της ΕΟΚ.

Με ανακοίνωση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ομάδα δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός της να ανέβει στην Basket League παρά θα προτιμήσει να παραμείνει στην Α2.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Δ.Σ και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιαννούλης Καλλίλας, θα περιμένουν πρώτα τις ανακοινώσεις της ΕΟΚ πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε απόφαση, προσθέτοντας ότι ο σύλλογος θα είναι πρωταγωνιστής ανεξάρτητα την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ του ΔΙΑΓΟΡΑ και ο πρόεδρός του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ ότι όλα αυτά που γράφονται σε διάφορα δημοσιογραφικά σάιτ, περί ανόδου ή μη της ομάδας στην Basket League, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ή εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων ανθρώπων-ομάδων.

Ο Διαγόρας δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ούτε να μπαίνει σε "περίεργα" παιχνίδια, ούτε να βγάζει χρήματα από το άθλημα που υπηρετεί με αγάπη. Οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει αναφορικά με το που θα βρίσκεται ο σύλλογος την νέα μπασκετική χρονιά, θα γίνει γνωστό όταν υπάρχουν ανακοινώσεις απο την ΕΟΚ.Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και πρωταγωνιστής, όπως πάντα τα τελευταία χρονιά, σε όποια κατηγορία και να αγωνισθεί.

Με φιλικούς χαιρετισμούς απο την ΚΥΘΝΟ.."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ