ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαγόρας Δρυοπιδέων: Τέλος ο Σαμόλης, φαβορί ο Σκαραφίγκας

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Σαμόλης αποχώρησε από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, τον οποίο ανέβασε από την Α' ΕΣΚΑ στην Α2 και ο Γιώργος Σκαραφίγκας που παραιτήθηκε από τον Ερμή Αγιάς είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει.

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Σαμόλη ανακοίνωσε την Τρίτη (15/1) ο Διαγόρας Δρυοπιδέων. Η ομάδα της Κύθνου (που αγωνίζεται στο κλειστό του Αιγάλεω) πορεύθηκε για χρόνια με τον νεαρό Έλληνα τεχνικό, ο οποίος την ανέβασε από την Α' ΕΣΚΑ στην Α2 και την οδήγησε στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της, αυτό με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας πριν από μερικούς μήνες.

Ο Σαμόλης αποχώρησε από τον Διαγόρα αφήνοντάς τον στην όγδοη θέση της Α2, έναν βαθμό πίσω από την πεντάδα που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs ανόδου, με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να θεωρείται το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Ο πολύπειρος προπονητής αποχώρησε από τον τρίτο της βαθμολογίας, Ερμή Αγιάς (παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ώστε να επιστρέψει στην Αθήνα) έχοντας νικήσει τον πρωτοπόρο Ιωνικό Νικαίας και τον δεύτερο Ηρακλή κι όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Αιγάλεω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα Δρυοπιδέων:

" Μετά από τρία χρόνια και ισάριθμες ανόδους, είμαστε στη δύσκολη θέση να λύσουμε τη συνεργασία μας με ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί από το νησί μας. Τρία χρόνια, τρεις άνοδοι και για πρώτη φορά στην πολύ δύσκολη Α2. Ευχαριστούμε Σπύρο Σαμόλη, θα είσαι πάντα οικογένεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ