ΜΠΑΣΚΕΤ

Απάντησε στις κατηγορίες ο Ρέντικας

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Ντοβίντας Ρέντικας τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης για την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη το όνομά του, εξηγώντας πως αποδείχθηκε η αθωότητά του.

Η περιπέτεια του Ντοβίντας Ρέντικας ολοκληρώθηκε άμεσα, με τον παίκτη του Ερμή Αγιάς να μένει ελεύθερος και να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν είδε τα φώτα της δημοσιότητας η είδηση της σύλληψής του για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων, κάτι το οποίο έσπευσε να διαψεύσει ο ατζέντης του .

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της υπόθεσης σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας και την αναπαραγωγή της στην Ελλάδα, ο Ντοβίντας Ρέντικας έκανε γραπτή δήλωση με την οποία επισημαίνει πως οι κατηγορίες κατέπεσαν και έμεινε ελεύθερος, με τον συγκατηγορούμενό του να ομολογεί τις πράξεις του και να προφυλακίζεται.

Αναλυτικά:

" Παρά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για εμπλοκή του ονόματός μου σε κύκλωμα παραχαρακτών, οι κατηγορίες εις βάρος μου κατέπεσαν σήμερα μονομιάς, αφού αφέθηκα ελεύθερος ενώ ο συγκατηγορούμενός μου ομολόγησε τις πράξεις του και προφυλακίστηκε.

Τα χαρτονομίσματα, δε, που βρέθηκαν πάνω μου κατά την έρευνα που διενεργήθηκε από τις Αρχές, αποδείχθηκαν αληθινά και όχι πλαστά.

Η δικαιοσύνη αναγνώρισε την ειλικρίνεια που επέδειξα από την πρώτη στιγμή της σύλληψής μου. Πλέον επιστρέφω με περισσή ακόμη θέρμη στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τη σύντομη και οριστική παρένθεση".

Απάντησε στις κατηγορίες ο Ρέντικας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ