ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανέβηκε στην Α2 ο Παπάγος

Ανέβηκε στην Α2 ο Παπάγος

Ο Παπάγος θα παίζει την επόμενη χρονιά στην Α2, αντικαθιστώντας τον Αίολο Αστακού, που ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Πριν από την έναρξη της σεζόν λίγοι περίμεναν ότι ο Παπάγος θα επέστρεφε έπειτα από χρόνια στην Α2. Να όμως που συνέβη. Έστω και μέσω της αποχώρησης κάποιας ομάδας, εν προκειμένω του Αιόλου Αστακού, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr ειδοποίησε μέσω επιστολής του την Ελληνική Ομοσπονδία ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στην Α2 της επόμενης σεζόν.

Την είδηση ότι ο Παπάγος θα παίζει την επόμενη χρονιά στην Α2 γνωστοποίησε ο Κώστας Σορώτος, προπονητής του Παπάγου, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook. Εφόσον ο Αίολος Αστακού αποφασίσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (που είναι και το πλάνο, προς το παρόν), τόσο θα υπάρξει μόνο μία ανακατάταξη στις εθνικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο ΚΑΟ Κορίνθου θα ανέβει στη Β' Εθνική αντί του Παπάγου.

Το μήνυμα του Κώστα Σορώτου στο Facebook:

"Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Παπάγου βρίσκεται και επίσημα στην Α2. Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι μεγάλη όμως αυτά είναι προσωπικά συναισθήματα που πάντα προσπαθώ να τα κρατήσω για τον εαυτό μου.

Η δικαίωση είναι μεγάλη για όλους όσο μεγάλη και δύσκολη ήταν και η προσπάθεια. Είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που τρέχουν το σύλλογο θα έλεγα με υπερπροσπάθεια. Είναι μεγάλη για τα παιδιά που μόχθησαν , πάλεψαν και μείνανε όρθιοι μέσα απο κάθε δυσκολία αλλά και βγήκαν πιο δυνατοίκαι πιο αγαπημένοι απο τα σωστά και απο τα λάθη που κάνανε.

Η δικαίωση είναι μεγάλη για τον κόσμο του Παπάγου που ήταν πάντα δίπλα μας και στις νίκες και στις ήττες και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως μας μιλήσανε μετά απο μια μεγάλη ήττα όταν ήρθαν και μας είπαν " βλέπουμε τη προσπάθεια σας και θα είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος". Και ήταν........

Τέλος η δικαίωση είναι μεγάλη για κάτι που πιστεύω χρόνια ότι δηλαδή η κατανόηση στο λάθος ενός παιδιού και η υπομονή είναι ο δύσκολος δρόμος αλλά είναι ο δρόμος μου.........

Όταν ξεκίνησε αυτός ο δρόμος κανείς δεν πίστευε ότι θα τελειώσει έτσι και όμως είναι γεγονός. Σήμερα είναι μέρα γιορτής αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είναι και μέρα περισσότερης δουλειάς και συσπείρωσης γιατί η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί στη μάχη. Θα τα καταφέρουμε γιατί΄όπως έμαθα φέτος : Παπάγος είσαι...........

Υ.Γ. Θοδωρή ένας απο τους λόγους που ήρθα στον Παπάγου ήσουν εσύ. Μπορεί το σώμα σου να μην σε άφησε να βοηθήσεις αλλά εγώ προσωπικά ξέρω πόσο μεγάλη βοήθεια ήσουν για εμένα προσωπικα. Σε ευχαριστώ για ότι είσαι για εμένα. Η στιγμή ανήκει και σε εσένα.........".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ