Ανακοίνωση Περιστερίου: "Καμία απόφαση για Α1"

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συγχώνευση του Περιστερίου με τον Φάρο Κερατσινίου, αλλά η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, με ανακοίνωση της, τόνισε πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για την Α1.

Το Περιστέρι φέτος κέρδισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία και για την ερχόμενη σεζόν στοχεύει στο να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο Sport24.gr σας αναφέραμε πως η ομάδα Δυτικών Προαστίων θα συγχωνευτεί με τον Φάρο Κερατσινίου, με το Περιστέρι να απαντά, βγάζοντας ανακοίνωση, τονίζοντας πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για συμμετοχή στην Α1.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Ουδέποτε υπήρξε συναίνεση της Δημοτικής Αρχής σε οποιοδήποτε πλάνο, που αφορά μελλοντικές κινήσεις του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Περιστερίου. Σε χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου με τον Δήμαρχο της Πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα που αφορούν τα Δημοτικά Κολυμβητήρια και απλή ενημέρωση για το ότι διερευνούμε την  πιθανότητα να αγωνισθεί η Ομάδα του χρόνου στην Α1, χωρίς αναφορά στον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Ουδεμία συζήτηση μεταξύ της επίσημης Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου, όπως εκφράζεται από τον Πρόεδρό του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και των οργανωμένων φιλάθλων της Ομάδος μας, πολυ περισσότερο συναίνεση σε κάποιο πλάνο έχει υπάρξει.

Η μόνη έγκυρη ενημέρωση για κινήσεις του Γ.Σ. Περιστερίου για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ομάδας μας σε Πρωτάθλημα άλλο από αυτό της Α2 θα γίνεται από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Περιστερίου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΕ

Ο Φάρος μετακομίζει στο Περιστέρι

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24