ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση Δούκα για την σύλληψη του Γιάννη Ζερβού

Ανακοίνωση Δούκα για την σύλληψη του Γιάννη Ζερβού

Ο ΑΣΕ Δούκα εξέδωσε ανακοίνωση στο σάιτ του με αφορμή την σύλληψη του χορηγού της ομάδας, Γιάννη Ζερβού, αναφέροντας ότι ελπίζει όλο αυτό να είναι μία "κακή παρένθεση".

Η είδηση της σύλληψης του επιχειρηματία και χορηγού του Δούκα (αλλά και του Ηρακλή Κηφισιάς), Γιάννη Ζερβου , δημιούργησε θόρυβο στον Ελληνικό αθλητισμό. Μία ημέρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο ΑΣΕ Δούκα εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος, τονίζοντας την έκπληξή του, αλλά και ότι ελπίζει όλη αυτή η - όπως την χαρακτηρίζει - "περιπέτεια" θα είναι απλώς μία κακή παρένθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τη δικαστική "περιπέτεια" του υποστηρικτή της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Ζερβού, ο ΑΣΕ Δούκα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Με έκπληξη παρακολουθούμε την περιπέτεια του υποστηρικτή της ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ, κ. Γιάννη Ζερβού.

Ευχόμαστε η δικαστική αυτή εμπλοκή να είναι μια κακή παρένθεση στην οικογενειακήκαι επαγγελματική του ζωή.

Η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να τον αναγκάσει να παραμείνει μακριά από την αγαπημένη του ενασχόληση τον αθλητισμό αλλάελπίζουμε να επανέλθει σύντομα, ώστε να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ομάδων μας στην αγωνιστική σεζόν 2017-18, που γιατον ΑΣΕΔ θα είναι και πάλι άκρως δημιουργική και ανταγωνιστική σε όλα τα αθλήματα που χρόνια τώρα καλλιεργεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ