ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε Συμεωνίδη, κλείνει Λάανε ο Ιπποκράτης Κω

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιπποκράτης Κω ανακοίνωσε ότι ο Σάββας Συμεωνίδης θα είναι ο προπονητής της ομάδας στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2. Κοντά σε συμφωνία με τον Ράιτ Λάανε η ομάδα της Κω.

Ο Σάββας Συμεωνίδης είναι ο άνθρωπος που κλήθηκε να οδηγήσει τον Ιπποκράτη Κω στα μονοπάτια της Α2, στην παρθενική παρουσία της ομάδας στην κατηγορία. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης ο Ιπποκράτης Κω.

Ο Ιπποκράτης Κω μάλιστα βρίσκεται ήδη πολύ κοντά και στην απόκτηση του Ράιτ Λάανε (25 χρονών, 1.79 μέτρα, γκαρντ). Μία κίνηση που θα έχει την σφραγίδα του νέου τεχνικού της ομάδας, αφού οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στον Εθνικό την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Σάββα Συμεωνίδη:

"Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Σάββα Συμεωνίδη. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει το… τιμόνι της ομάδας μας στην πρώτη συμμετοχή της στην Α2.

Ο Σάββας Συμεωνίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1999 στον Εθνικό Ελληνορώσων και εν συνεχεία έχει περάσει από τους Αθηναϊκό, Ηλιούπολη, Δάφνη, Γκυζιακό, Αρδηττό, Παπάγου, Χολαργό, Παπάγου (επιστροφή), Δούκα, Φάρο Κερατσινίου και Εθνικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ