ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμύντας: Οκ τα δελτία Τοπάλι - Μπέλη, προς λύση και το θέμα Γκάτζο

Αμύντας: Οκ τα δελτία Τοπάλι - Μπέλη, προς λύση και το θέμα Γκάτζο

Οι Αντριάνο Τοπάλι και o Ορέστης Μπέλη θα αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2020/21, προς λύση και το θέμα του Τζόι Γκάτζο

Πολύ κακό για το τίποτα αποδείχθηκε η φασαρία που δημιουργήθηκε και πήρε διαστάσεις ως προς τη συμμετοχή του Αντριάνο Τοπάλι στο πρωτάθλημα της Α2. Ο έμπειρος γκαρντ, όπως και ο Ορέστης Μπέλη έχουν ελληνική ταυτότητα και θα παίξουν δίχως πρόβλημα με τη φανέλα του Αμύντα.

Αμφότεροι οι παίκτες έχουν αλβανική καταγωγή, όμως το γεγονός ότι έχουν ελληνική ταυτότητα υπερισχύει όλων των άλλων δεδομένων κι έτσι δεν χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής.

Ως προς τον Τζόι Γκάτζο, είναι σημαντικό θέμα το ότι δεν διαθέτει ελληνική ταυτότητα, αλλά από τη στιγμή που έχει βγάλει εδώ και πολλά χρόνια δελτίο και παίζει στις Εθνικές κατηγορίες, προφανώς και είναι η απάντηση στο όλο ζήτημα. Θα ζητηθεί να προσκομίσει την ελληνική ταυτότητα κι αν δεν το κάνει, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί άλλος τρόπος να αγωνιστεί. Κάτι που προς το παρόν η ΕΟΚ βλέπει θετικά και για να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να κάνει ένσταση άλλη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ