Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αιγάλεω: Νέα εποχή με Καλλίλα και ρόστερ ανόδου

Αιγάλεω: Νέα εποχή με Καλλίλα και ρόστερ ανόδου
EUROKINISSI

Με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων να παραχωρεί το ΑΦΜ του στον Ιωνικό, ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιαννούλης Καλλίλας, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να αναλάβει το Αιγάλεω, παίρνοντας μαζί του παίκτες από την προηγούμενη ομάδα του.

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων όπως τον ξέραμε θα αποτελέσει παρελθόν. Με τον σύλλογο να παραχωρεί το ΑΦΜ του στον Ιωνικό προκειμένου οι Νικαιώτες να παραμείνουν στη Basket League, o Πρόεδρος της ομάδας, Γιαννούλης Καλλίλας, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και να αναλάβει το Αιγάλεω, το οποίο την σεζόν 2020/21 θα αγωνιστεί στην Β' Εθνική.

Με λίγα λόγια, αν δεν βρεθεί κάποιος άνθρωπος να αναλάβει τον Διαγόρα, η ομάδα πρακτικά θα διαλυθεί, μόλις μερικούς μήνες μετά την άνοδό του στην Basket League λόγω της κατάληψης της 2ης θέσης στην Α2 μέχρι την στιγμή της διακοπής, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Γιαννούλης Καλλίλας μάλιστα αναμένεται να πάρει και πολλά μέλη του ρόστερ του Διαγόρα που πρωταγωνίστησε στην Α2 κατηγορία την σεζόν 2019/20, φτιάχνοντας ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο. Ο λόγος για τους Καράμπουλα, Πολυτάρχου, Πετροδημόπουλο, Καρασταμάτη και Παπαδολιά, οι οποίοι σχηματίζουν έναν πολύ δυνατό κορμό.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ