Α2: Οριστικά χωρίς ξένους το νέο πρωτάθλημα

Το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θα διεξαχθεί δίχως κοινοτικούς παίκτες, με τον ΠΣΑΚ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ικανοποίηση.

Οριστικά χωρίς ξένους θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Αυγούστου. Πρόκειται για κάτι που είχε καταγραφεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος από τις 14 Ιουλίου, η οποία έκανε λόγο συμφωνία των σωματείων (γεγονός για το οποίο είχε διαμαρτυρηθεί ο Ολυμπιακός, που έστειλε εξώδικο στην ΕΟΚ), αλλά οριστικοποιήθηκε μόλις σήμερα.

 

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ικανοποίηση δεδομένου ότι έτσι "είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές και ταυτόχρονα να κάνει το ελληνικό μπάσκετ βήματα προόδου". Από την άλλη, ο Πανελλήνιο Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών επισημαίνει πως ακόμη δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημά του για μείωση των ξένων στη Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η διεξαγωγή πρωταθλήματος με την παρουσία μόνον Ελλήνων παικτών είναι γεγονός. Οι συνεχείς επαφές με την ΕΟΚ απέδωσαν καρπούς και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΠΣΑΚ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστες και ταυτόχρονα να κάνει το ελληνικό μπάσκετ βήματα προόδου. Αντίθετα με την ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε - τουλάχιστον μέχρι τωρα - δεκτό το αίτημα μας για μείωση των ξένων στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ"!

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.