ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Ο ΠΣΑΚ μαζεύει υπογραφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΪΒΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΪΒΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΣΑΚ μαζεύει υπογραφές των παικτών της Α2 κατηγορίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν εντός των γηπέδων.

Η τροπολογία που κατατέθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στη Βουλή δίνει πλέον τη δυνατότητα σε Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τροποποιήσουν με αποφάσεις διοικητικού συβουλίου ή εκτελεστικής επιτροπής τις προκηρύξεις και να αποφασίσουν την πρόωρη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού.

Μία κίνηση που αγγίζει -μεταξύ άλλων και- τον χώρο του μπάσκετ. Κι αν στην Basket League, οι ομάδες έχουν ήδη αποφασίσει ομόφωνα για την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν, στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες όλα έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις που θα πάρει η ΕΟΚ. Εν προκειμένω δίνεται λοιπόν η δυνατότητα στην Ομοσπονδία να αποφασίσει το πρόωρο φινάλε, κάτι στο οποίο αντιτίθεται ο ΠΣΑΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μαζεύει υπογραφές από παίκτες της Α2 κατηγορίας για να συνεχιστεί η φετινή σεζόν, όποτε αυτό καταστεί εφικτό. Για οτιδήποτε βέβαια θα πρέπει να υπάρξει σχετική απόφαση τόσο από την Ομοσπονδία, όσο κι από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ δεδομένου ότι θα δοθούν γενικές εντολές από τα αρμόδια όργανα και τους επιστήμονες αναφορικά με το πόσο ασφαλές είναι να επιστρέψουν όλοι στα γήπεδα και κάτω από ποιες συνθήκες.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του ΠΣΑΚ δείχνει τη διάθεση που υπάρχει από την πλευρά των αθλητών προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΣΑΚ είχε ταχθεί επίσημα υπέρ της ολοκλήρωσης της σεζόν και στην Basket League, ακόμη κι αν αυτό συνεπαγόταν τη διεξαγωγή αγώνων μέσα στον Ιούλιο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ