ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Μεγάλο ματς στην Καρδίτσα

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Καρδίτσα υποδέχεται τον Ερμή Αγιάς στον αγώνα που ξεχωρίζει στο σημερινό (1/12) πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α2, με τον μεγάλο αγώνα (Ηρακλής-Ιωνικός) να είναι προγραμματισμένος για τις 12 Δεκεμβρίου.

Το πρωτάθλημα της Α2 συνεχίζεται κανονικά σήμερα (1/12) με την 8η αγωνιστική, η οποία θα ολοκληρωθεί σε δύο δόσεις, να περιλαμβάνει 6 αγώνες, αφού οι δύο άλλοι αγώνες (Ψυχικό - Μαρούσι και Ηρακλής - Ιωνικός) θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

Παρά το γεγονός ωστόσο ότι ο αγώνας που θέλουν όλοι να δουν αυτή την αγωνιστική (Ηρακλής - Ιωνικός) θα διεξαχθεί σε 11 μέρες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει βέβαια είναι αυτό της Καρδίτσας (4-3) με τον Ερμή Αγιάς (5-2), με τον δεύτερο να έχει δύσκολη αποστολή αν θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή κόντρα σε μία ανταγωνιστική ομάδα. Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και ο αγώνας του Αμύνα (5-2_ με την Καστοριά (4-3), αλλά και αυτός ανάμεσα στους δύο ουραγούς της Α2, όπου ο Απόλλωνας (1-6) υποδέχεται τον Εθνικό (0-7).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Α2:

15:00 Ιπποκράτης-Χαρίλαος Τρικούπης

17:00 Διαγόρας Δρ.-Ευρώπη Πευκ.

17:00 Αμύντας-Καστοριά

17:00 Εθνικός-Απόλλων Π.

17:00 Καρδίτσα-Ερμής Αγιάς

17:00 Κόροιβος-Καβάλα

Δράση και σε Α1 και Α2 Γυναικών

Το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο αγώνες σε επίπεδο Γυναικών, έναν για την Α1 και έναν για τον 2ο Όμιλο της Α2 (Βορράς).

Για την Α1 Γυναικών, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Πρωτέα Βούλας (19:30), ενώ για την Α2 η Ολίμπια Λάρισας υποδέχεται την Πυλαία (19:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ