ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Κορυφώνονται οι μάχες για τα playoffs και την παραμονή

Α2: Κορυφώνονται οι μάχες για τα playoffs και την παραμονή
EUROKINISSI

Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα στην Α2 μετά το πέρας της 29ης αγωνιστικής, τόσο στην κούρσα για τα playoffs, όσο και σε αυτήν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο ανταγωνισμός στα υψηλά πατώματα της Α2 ίσως να μην ήταν ιδιαίτερα μεγάλος φέτος, με τον Ιωνικό Νίκαιας να διαλύει όλα τα ρεκόρ και τον Ηρακλή να τον ακολουθεί κατά πόδας. Πιο κάτω, πάντως, γίνεται ο... κακός χαμός, καθώς επτά ομάδες διεκδικούν τις άλλες τρεις θέσεις τωνplayoffs,άλλες με περισσότερες πιθανότητες και άλλες με λιγότερες.

Το μεγάλο ματς της 29ης αγωνιστικής θα γίνει στην Αγιά, εκεί όπου ο 3ος Ερμής θα υποδεχτεί την 7η Καστοριά, γνωρίζοντας ότι εάν δεν "κλειδώσει" σήμερα μία θέση σταplayoffs (κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση νίκης), η ομάδα της Λάρισας είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός της πρώτης πεντάδας, με το ματς στο Αιγάλεω -με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων- να έπεται. Όσο για την Καστοριά; Μπορεί να είναι 7η, ωστόσο με 2/2, είναι πολύ πιθανό να παρεισφρύσει στο τέλος στην πρώτη πεντάδα.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους Χαρίλαο Τρικούπη, Καρδίτσα, Διαγόρα Δρυοπιδέων και Ιπποκράτη Κω, τις άλλες τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο "κόλπο" τωνplayoffs, με τις τελευταίες δύο να αναμετρώνται μάλιστα στην Κω, στο άλλο μεγάλο ματς της 29ης αγωνιστικής. Μαθηματικές πιθανότητες για ταplayoffsέχει ακόμα και ο Αμύντας, όχι όμως και ρεαλιστικές...

Παράλληλα, συνεχίζεται και η μάχη για την αποφυγή της 15ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Β’ Εθνική. Το Πευκοχώρι, το Μαρούσι και η Καβάλα είναι οι τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στην 15η θέση, με την τελευταία να είναι αυτή τη στιγμή κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού (και να μειονεκτεί σε κάθε πιθανή ισοβαθμία), αλλά τον σύλλογο των βορείων προαστίων να βρίσκεται στην πιο δυσχερή θέση, έχοντας μπροστά του αγώνες στο Μεσολόγγι και κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής τηςA2:

Αγ. Παύλου Θεσ. 17:00Πευκοχώρι- ΑπόλλωναςΠάτρας(Τζαφλέρης-Παγώνης-Ευφραμίδης)

Νεάπολης 17:00 Ερμής Αγιάς - Καστοριά(Μπήτης-Λόρτος-Ταρενίδης Κ.)

Μεσολογγίου 17:00 Χαρίλαος Τρικούπης - Μαρούσι(Παναγιώτου-Καμήτσος-Μακρόπουλος)

Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17:00 Ιωνικός Νίκαιας- Καρδίτσα(Κοντίλης-Μακρής-Μαρίγλη)

Αλ. Δημόγλου 17:00 Καβάλα - Ψυχικό(Παφίλης-Πουρσανίδης Κ.-Ξέρας)

Ήλιδας 17:00 Κόροιβος - Εθνικός(Ρίζος-Δολγύρας-Σταθόπουλος)

Ιβανώφειο 17:00 Ηρακλής - Αμύντας(Ταρενίδης Στ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ελευθεριάδης)

Κω 16:00 Ιπποκράτης - Διαγόρας Δρυοπιδέων(Διαματής-Αναστόπουλος Αντ.-Νάστος)

Δείτε την βαθμολογία της Α2

Α2: Κορυφώνονται οι μάχες για τα playoffs και την παραμονή

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ